Müslikausside isuäratav välimus tekitab tihti tunnet, et “Vot, seda sööks küll praegu!”. Õnneks on müslikauss ühtaegu ilus ja tervislik 🙂
Siin on neli põhjust, miks järgmine kord hommikusöögiks või vahepalaks valmistada endale värviline ja maitsev müslikauss.
1. Toitaineterikas
Müslikauss sisaldab endas toitaineid, sealhulgas kiudaineid, valke, tervislikke rasvu ja vitamiine, mis toetavad sinu üldist tervist ja heaolu.
2. Mitmekesine
Müslikausid võimaldavad sul lisada erinevaid koostisosi ja selliseid, mis sulle enim maitsevad. Näiteks puuvilju, pähkleid ja seemneid, mis rikastavad sinu toitumist.
3. Kiire ja mugav
Ostsid jälle hommikul saiakese, sest kodus läks söögiga kiireks? Varu kontorisse müslit, sest nii on sul kiirel päeval võimalus alati süüa toitev hommikusöök või vahepala.
4. Tunned end hästi terve päeva vältel
Täisterahelbed, pähklid, seemned ja puuviljad sisaldavad palju kuidaineid. Just kiudained aeglustavad glükoosi imendumist vereringesse, aidates reguleerida veresuhkru taset ja vältida energia langemist päeva jooksul.
Seega, kui sa veel ei ole müslikausi usku, siis nüüd on parim aeg proovida!